Noii decani de la „Cuza“. Află cine va conduce facultăţile până în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader, decanul Facultati de Drept de la Iasi
Tudorel Toader, decanul Facultati de Drept de la Iasi

Senatul celei mai vechi universităţi din ţară a validat joi, 29 martie, şefii facultăţilor de la "Cuza" pentru următorii patru ani.

Potrivit oficialilor de la Universitatea „Al.I.Cuza“, Facultatea de Biologie va fi condusă de prof. dr. Mircea Nicuşor Nicoară, la Facultatea de Chimie a fost validat ca decan prof. dr. Ionel Mangalagiu, iar la cea de Drept, prof dr. Tudorel Toader.

Universitatea „Cuza“ şi-a făcut publică oferta de admitere pentru următorul an

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor va fi condusă de prof. dr. Dinu Airinei, iar cea de Educaţie Fizică şi Sport de conf. dr. Marin Chirazi. Prof. dr. Nicu Gavriluţă a fost validat ca decan la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, iar conf. dr. Sebastian Dumitru Popescu la cea de Fizică.

Vasile Işan, încă patru ani la conducerea primei universităţi din ţară UPDATE

Prof. dr. Cornel Iaţu va conduce Facultatea de Geografie şi Geologie, iar la Istorie a fost validat prof. dr. Petronel Zahariuc. Facultatea de Litere va fi coordonată de prof. dr. Codrin Liviu Cuţitaru, iar cea de Matematică va fi condusă de prof. dr. Cătălin George Lefter.

Notele din liceu nu mai contează la înscrierea la facultate. Vezi cum se dă admiterea la universităţile ieşene

Prof. dr. Ion Dafinoiu a fost validat decan la Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Teologie Ortodoxă va fi condusă de prof. dr. pr. Ion Vicovan, iar cea de Teologie Romano-Catolică de prof. dr. pr. Emil Dumea.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite