FOTO Cel mai bogat ţigan din Moldova are o avere de 7 milioane de euro. Vezi aici despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferdinand Stănescu este cel mai bogat ţigan din Moldova
Ferdinand Stănescu este cel mai bogat ţigan din Moldova

Are palate împodobite cu kilograme de aur, mai multe maşini luxoase şi o reşedinţă cu jacuzzi, porţi de lemn în stil maramureşean sau trofee de vânătoare agăţate pe pereţi. Averea bulibaşei din comuna Grajduri, judeţul Iaşi, este estimată de ziariştii de la Vertical News la nu mai puţin de 7 milioane de euro.

Se descrie ca fiind „un băiat comerciant din '90 până acum" şi este flatat că numele său apare în lista celor mai bogaţi ţigani din ţara noastră. Cu o avere de 7 milioane de euro, bulibaşa Ferdinand Stănescu se clasează pe locul trei în topul celor mai avuţi ţigani din România şi pe locul întâi în zona Moldovei.

Eu mă bucur că sunt în topul milionarilor, dar, dacă aş avea banii aştia, aş dansa hora în Piaţa Unirii. Muncesc mult, sunt băiat comerciant din '90 şi până în prezent", ne-a spus Ferdinand Stănescu.

Ferdinand Stănescu este cel mai bogat ţigan din Moldova

Ziariştii de la Vertical News notează că bulibaşa a început să facă avere imediat după Revoluţie. Atunci a început să cumpere tablă şi fier vechi de la Sidex Galaţi pe care o vindea mai scump. În prezent, Ferdinand Stănescu deţine firma SC Fery Boss SRL, specializată în negoţ cu utilaje grele. Cumpără utilaje din ţară, le recondiţionează şi le vinde mai scump în străinătate.

Bulibaşa a oferit lumii o mostră a bogăţiei sale în luna octombrie atunci când şi-a măritat fata cea mică, Anişoara. A organizat o nuntă cu 500 de invitaţi, în care opulenţa a fost cuvântul de bază. Mirii au primit cadouri constând în kilograme de aur, maşini de lux sau o casă. Luna de miere şi-au petrecut-o în Dubai.

image

Averea lui Ferdinand Stănescu îl clasează cu mult peste alte persoane de etnie rromă mai cunoscute în ţara noastră. Maneliştii Adi Minune, Florin Salam sau Nicolae Guţă au la un loc o avere aproximativ egală cu cea a bulibaşei din Grajduri.

Citiţi şi:

UPDATE Nuntă ţigănească lângă Iaşi. Bulibaşa Ferdinand Stănescu îşi mărită fata FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite