UPDATE Nuntă ţigănească lângă Iaşi. Bulibaşa Ferdinand Stănescu îşi mărită fata FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuntă Anişoara şi Cezar
Nuntă Anişoara şi Cezar

Rromii din comuna Grajduri vor petrece de sâmbătă până miercuri la nunta fiicei lui Ferdinand Stănescu. La petrecere sunt aşteptaţi 500 de invitaţi.

Ora 15.00 Cununia religioasă are loc la biserica din Grajduri. Petrecerea va avea loc atât la tatăl miresei, cât şi la cel al mirelui.

Ora 14.00 Mireasa a impresionat nuntaşii cu o rochie de nuntă cumpărată de socrul său din Dubai. Acesta a plătit 3.000 de euro pe costumaţia tinerei. Mai mult, Anişoara şi Cezar vor primi cadou de nuntă o vacanţă în Dubai, acolo unde îşi vor petrece luna de miere.

Ora 13.20 Alaiul de nuntă s-a mutat acasă la mireasa, care este gătită. Tatăl său, bulibaşa Ferdinand Stănescu, i-a pregătit fetei o zestre de sute de galbeni, haine, covoare, precum şi electrocasnice.Tinerii însurăţei vor primi şi două maşini şi o casă.

Nuntă Anişoara şi Cezar

Vezi aici imagini de la nunta celor doi tineri

Ora 13.00 Petrecerea este in toi la Grajduri. Nuntaşii se distrează pe muzica lui Toni de la Braşov, invitat special al familiei Stănescu. Şi meniul este unul regesc. Pentru eveniment, bucătarii au tăiat 50 de porci.

Ora 10.00 Anişoara (18 ani) şi Cezar (18 ani) se vor căsători sâmbătă în comuna Grajduri. Însă socrul mic promite că petrecerea va dura cel puţin până miercuri.„La ora 10.00 va fi gătită mireasa, iar apoi vom merge la biserică. Petrecerea va dura până miercuri la ora 10.00", a explicat Ferdinand Stănescu, socrul mic.

Citiţi şi:

Nunta interlopilor din Iaşi în imagini GALERII FOTO

Adi Minune la nunta Prinţului Ţiganilor de la Iaşi: „Nu ne mai faceţi interlopi!"

La nuntă sunt aşteptaţi 500 de invitaţi. Ferdinand Stănescu este liderul comunităţii rromilor din comuna Grajduri şi a fost numit comisar european pe problemele rromilor.

Citiţi şi:

FOTO Nuntă de interlopi cu manelişti şi firme de pază la Iaşi. Dedicaţii de mii de lei şi paradă cu maşini de lux VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite