Ministrul Attila Cseke la Iaşi: „Deputatul Liana Dumitrescu a fost tratat corespunzător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent într-o vizită de lucru la Iaşi, la Institutul Regional de Oncologie, ministrul sănătăţii a trimis condoleanţele sale familiei deputatului Liana Dumitrescu. Acesta a ţinut să precizeze că parlamentarul a fost bine tratat în spitalul Elias din Capitală.

„Este un caz tragic, cu o evoluţie fulminantă. Ştiu de el de miercuri, de săptămâna trecută. Cunosc şi evoluţia pacientei şi a tratamentului. Condoleanţe familiei. O cunosc pe doamna Dumitrescu din mandatul anterior. Este cu atât mai dureros cu cât avea aceeaşi vârstă cu mine“, a spus ministrul Attila Cseke.

Ministrul Sănătăţii pe şantierul de la Institutul de Oncologie din Iaşi: „Investiţia va fi finalizată anul acesta“ (UPDATE, FOTO)

Conform acestuia, specialişti din Franţa şi din Austria susţin că tratramentul care i-a fost prescris deputatului este unul corespunzător. „Tratamentul pe care l-au aplicat medicii este, după informaţiile mele, corect şi este susţinut de puncte de vedere ale profesorilor din Franţa şi din Viena“, a precizal Cseke.

Ministrul susţine că s-a încercat şi transferarea deputatei la o clinică în străinătate, dar acest lucru „nu a fost posibil“. În acest caz va urma şi o expertiză medico-legală.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite