Medic SMURD lovit de Ambulanţă în timpul misiunii de la Liceul „Al. I. Cuza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O Ambulanţă care se deplasa la Liceul „Al. I. Cuza" pentru a prelua elevii intoxicaţi cu fum de la o mochetă arsă a lovit autoturismul în care se afla medicul SMURD Bogdan Zamfir. Acesta a fost chemat de acasă pentru a interveni să acorde ajutor elevilor şi s-a deplasat cu maşina personală la faţa locului.

Ghinion pentru medicul Bogdan Zamfir! Chiar în faţa unităţii de învăţământ la care s-a deplasat cu maşina personală pe a-i salva pe elevii intoxicaţi cu fum, o Ambulanţă s-a izbit de autoturismul său, creându-i pagube materiale serioase.

UPDATE Elevii de la două licee din Iaşi au fost evacuaţi din şcoală după ce o mochetă a luat foc de la o ţigară FOTO+VIDEO

Specialistul de pe locul IV în campania "Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte": Bogdan Zamfir, medicul militar care fentează moartea FOTOGALERIE

„A fost un accident în cadrul acţiunii de la «Cuza». Sunt doar pagube materiale. Ambulanţa care se afla în misiune a lovit maşina unui medic de la SMURD care se afla în maşina personală. Teoretic doctorul avea prioritate, dar cei de pe Ambulanţă nu aveau de unde să ştie că înăuntru era un medic. Intervenţiile se fac cu mijloace specializate. Totul s-a produs în faţa liceului", spune doctorul Constantin Radu Calistru, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite