FOTO DESCINDERI LA IAŞI! Este vizată o reţea care fura maşini de lux UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladislav Pânzari, săltat de mascaţi
Vladislav Pânzari, săltat de mascaţi

Mascaţii au descins vineri dimineaţă în mai multe zone din Iaşi. Acţiunea este coordonată de la nivel central.

Ora 12.00 Atât Vladislav Pânzari, cât şi Robert Gârleanu sunt cercetaţi de magistraţii gălăţeni pentru alte furturi de maşini de lux. Totodatăm Gârleanu ar fi avut la începutul acestei luni, la Curtea de Apel Galaţi, un proces într-un dosar de trafic de persoane, instrumentat de procurorii bucureşteni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Ora 11.00 Persoana ridicată în Păcurari este Vladislav Pânzari. Acesta ar fi încheiat cu Robert Gârleanu un antecontract pentru un apartament în clădirea din centrul oraşului. Valoarea era de 120.000 de euro. Proprietarul întregului spaţiu susţine că are proces cu cei doi. "Sunt nişte indivizi dubioşi. Garajul este gol nu sunt maşini aici", a spus Dănuţ Ilincariu, proprietarul imobilului din centrul oraşului.

Descinderi cu mascati la Iaşi

Ora 10.30 Bărbatul ridicat din Păcurari a fost dus la percheziţiile de la o casă din centrul oraşului. Mascaţii i-au cerut acestuia să deschidă uşa imobilului. La această oră se fac percheziţii în imobil. Proprietara garajului din centrul Iaşiului susţine că a închiriat spaţiul de trei luni, iar e puţină vreme a prelungit contractul pe încă trei luni. În timpul descinderilor a fost fost găsit un BMW X5.

Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

Ora 10.20 O persoană a fost săltată din Păcurari. Mascaţii răscolesc centrul oraşului. Un echipaj al Serviciului de Intervenţie Rapidă fiind în zona Pieţei Unirii şi Târgu Cucu.

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, a fost arestat VIDEO

Ora 10.00 Oamenii legii au răscolit casele unor persoane care locuiesc în Păcurari şi în zona centrală a Iaşiului.

De unde vin banii interlopului ieşean Cosmos Tănase FOTO

Din primele cercetări, este vizată o reţea de hoţi de maşini pe ruta România- Republica Moldova. Hoţii depozitau maşinile într-un garaj din zona centrală a Iaşiului.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştirile din Capitala Moldovei

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite