Luptă strânsă pentru posturile de la Institutul de Oncologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea în care va funcţiona Institutul de Oncologie Iaşi
Clădirea în care va funcţiona Institutul de Oncologie Iaşi

La cele 13 posturi de asistenţi medicali scoase la concurs s-au înscris deja 40 de candidaţi. Examenul se va susţine pe 23 ianuarie.

Concurenţă acerbă la concursul pentru posturile de asistenţi medicali la Institutul de Oncologie din Iaşi. La cele 13 locuri scoase la concurs s-au înscris deja 40 de candidaţi.

„Sunt destul de mulţi doritori. Înscrieri se mai pot face până pe 13 ianuarie, iar concursul se va susţine pe 23 ianuarie", spune Vasile Cepoi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Institutul de Oncologie, deschis de la 1 decembrie

Iaşi: Bolnavii de cancer, umiliţi la Oncologie

Iaşi: Bolnavii de cancer, fără aparatul vieţii

Această unitate va avea 340 de paturi pentru bolnavi şi vor lucra între 540 şi 640 de angajaţi. Numai 390 dintre posturi vor fi scoase la concurs, pentru că restul vor fi ocupate prin transferul personalului de la Clinicile de Oncologie şi Hematologie de la Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Reprezentaţii sănătăţii au anunţat că de la 1 februarie, bolnavii vor putea să fie internaţi la Institutul Regional de Oncologie. Pentru ridicarea şi dotarea cu aparatură a clădirii au fost investite din 1996 şi până în prezent aproximativ 85 de milioane de euro.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite