Lucrări în toi la baza Ciric. Aflaţi în ce stadiu este modernizarea principalei zone de agrement din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demarat acum trei luni, proiectul european de modernizare a bazei Ciric în valoare de 12 milioane de euro este la stadiul lucrărilor de canalizare şi construcţie a unui loc de joacă şi a unei piscine.

Iaşi: Modernizarea bazei Ciric, blocată pe termen nelimitat

Şefii din Primărie susţin că lucrările sunt în grafic. Muncitorii constructorului Iasicon lucrează la sistemul de canalizare, la reţelele de apă şi canal care traversează maluri fiind reabilitate în proporţie de 20%, drumul de acces pe malul drept este realizat aproape în totalitate, iar reţelele de apă şi canal de pe malul drept, în procent de 55%.

Aceştia mai lucrează şi la contrucţia unui loc de joacă pe malul stâng care este aproape finalizat şi a unei piscine pe malul drept.

„Lucrările sunt în grafic în acest moment. Următoarea actualizare a situaţiei se va face pe 31 august", a spus Daniel Mătăsaru, consilier în cadrul Primăriei Iaşi.

Până la sfârşitul anului, muncitorii vor finaliza lucrările de pe ambele maluri ale lacului Ciric, urmând ca până în vara anului 2012, să fie terminate terenurile de sport, telescaunul şi cele 465 de locuri de parcare, pe o suprafaţă de un hectar.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite