UPDATE Fiul unui şef de institut din Iaşi a zdrobit cu un Lexus două maşini parcate în faţa Poliţiei din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lexus-ul condus cu viteză mare a lovit alte două maşini. Captură bzi.ro
Lexus-ul condus cu viteză mare a lovit alte două maşini. Captură bzi.ro

Două maşini parcate pe strada Sărăriei, în dreptul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost lovite în noaptea de miercuri spre joi de un Lexus condus de un şofer din Iaşi.

Ora 11.00 Şoferul care a produs accidentul se numeşte Mihai Tinică (24 de ani) şi este fiul şefului de la Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, Grigore Tinică. El se afla în maşină cu prietena sa în momentul impactului. Contactat telefonic, tatăl şoferului a refuzat să comenteze. 


Mihai Tinică în Ambulanţă (captură bzi.ro)

mihai tinica

Ora 10.35 Impactul a avut loc după miezul nopţii şi din declaraţiile unor martori citaţi de bzi.ro se pare că şoferul autoturismului Lexus conducea cu viteză foarte mare. A pierdut controlul volanului şi a lovit două maşini parcate pe partea dreaptă a străzii.

Şoferul Lexus-ului se afla în maşină cu o tânără. Cei doi au fost răniţi uşor în urma impactului, însă au reuşit să iasă singuri de sub fiarele contorsionate ale autoturismului, nemaifiind nevoie de intervenţia pompierilor care s-au deplasat la faţa locului.

Vom reveni!

Citeşte şi:

Distracţia unei beizadele de şef de judeţ pe Facebook: Goneşte cu 180 de kilometri pe oră spre Bucureşti, fără centură şi pe pilot automat FOTOGALERIE

Sportiv ieşean mutilat pe trecerea de pietoni (FOTO)

Ucigaşul de pe zebră, beizadea recidivistă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite