Lecţie de parcare dată de poliţiştii ieşeni pe trecerea de pietoni! Agentul a fost amendat (FOTO) UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină a Poliţiei Iaşi, parcată pe trecerea de pietoni
Maşină a Poliţiei Iaşi, parcată pe trecerea de pietoni

O maşină a Poliţiei Iaşi a fost fotografiată de reporterii Adevărul de Seară în timp ce era parcată pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Smârdan şi Elena Doamna.

Ora 16.30 Agentul de poliţie a primit o amendă în valoare de 134 de lei şi a fost sancţionat cu două puncte de penalizare.

„Agentul care conducea maşina de poliţie a primit o amendă de 134 de lei şi a fost sancţionat cu două puncte de penalizare pentru oprire neregulamentară. Indiferent despre cine este vorba şi care este cadrul, legea se aplică“, spune Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi. 

Ora 14.30

Maşină a Poliţiei Iaşi, parcată pe trecerea de pietoni

Autovehicului înmatriculat cu indicativul Ministerului Administraţiei şi Internelor era parcat pe zebră, chiar lângă indicatorul care semnalizează trecerea de pietoni.

Foto arhivă

Chiar dacă nu sunt de acord cu manevra executată de poliţişti, şoferii ieşeni le acordă circumstanţe atenuante:

„Greu găseşti un loc de parcare aici în zonă. Depinde acum ce motiv au avut să oprească aici. Dacă este în interes de serviciu, atunci îi înţeleg. Dacă însă s-au dus la o cafea nu este în regulă. Oricum, fac şi ei abuzuri“, a spus Ionuţ, şofer.

Mai citiţi:

VIDEO Accident grav pe zebra blestemată de lângă Parcul Copou din Iaşi. În maşina implicată în accident se afla o mireasă (FOTO-UPDATE)

Maşină a Poliţiei Iaşi, parcată pe trecerea de pietoni
Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite