„Jack Înţepătorul” de la Iaşi rămâne în puşcărie până în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Gavrilaş (36 ani), care în luna februarie 2010 a atacat 17 femei cu un cuţit, mai are de executat cel puţin doi ani şi jumătatedin pedeapsa dată de judecători. Ieşeanul a fost condamnat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire şi port fără drept de cuţit.

Tânărul care a terorizat Iaşiul anul trecut, după ce a înjunghiat mai multe fete pe stradă, a executat un an şi jumătate de închisoare. Bărbatul a fost condamnat anul trecut la 6 ani de închisoare de magistraţii Judecătoriai Iaşi, iar sentinţa a fost menţinută şi de Tribunal.

Gavrilaş ar putea executa două treimi din pedeapsă dacă are un comportament exemplar după gratii şi ar putea fi pus în libertate, cel mai devreme, în 2013. În cazul în care Comisia de liberări condiţionate va considera că nu îndeplineşte condiţiile Gavrilaş va ieşi din închisoare în 2016.

Citiţi şi:

Iaşi: Jack Înţepătorul a primit şase ani de închisoare

Iaşi: „Jack Înţepătorul" a fost închis după ce a înjunghiat 14 femei

Pe 23 şi 24 februarie 2010 ieşeanul a atacat cu un cuţit 17 tinere. Bărbatul îşi urmărea victimele pe stradă apoi le înţepa în zona coapselor şi se făcea nevăzut. Tinerele au avut leziuni minore, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale.

După ce a fost prins de poliţişti Gavrilaş nu şi-a recunoscut faptele. Tânărul nu este la prima faptă. În anul 2009 el a ieşit din Penitenciarul Iaşi după ce a executat opt ani şi şase luni de închisoare pentru viol. În 1996 bărbatul a mai fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru viol.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite