Ionuţ Popa a plecat cu scandal de la Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria surprinzătoare a Politehnicii Iaşi în meciul de aseară cu Petrolul Ploieşti, scor 3-1, a fost urmată imediat de plecarea antrenorului Ionuţ Popa de pe banca tehnică a echipei din Copou.

„Am anunţat conducerea clubului că voi pleca indiferent de rezultatul meciului cu Petrolul, dacă nu voi fi mulţumit de jocul echipei. După această evoluţie însă, cred că mai putem discuta", a declarat „Popică" imediat după fluierul final.

Patronul Politehnicii Iaşi,Ionuţ Negoiţă, nu a acceptat însă argumentul lui Popa şi l-a demis. „Decizia de a ne despărţi de domnul Popa îmi aparţine, dar ideea a fost a lui. Domnia sa mi-a spus în repetate rânduri că nu este încântat de proiectul de la Iaşi şi că nu crede în şasele de promovare, mai ales după înfrângerea din etapa trecută, iar acum a încercat s-o întoarcă ca la Ploieşti", a spus Ionuţ Negoiţă.

Mai citiţi:

Poli Iaşi se reabilitează în faţa suporterilor: 3-1 cu liderul clasamentului din Liga 2, Seria 2

Ionuţ Popa a avut o reacţie virulentă după ce a aflat de la ziarişti că a fost demis. „Sunt trist că plec după o bucurie imensă. Probabil că domnul Negoiţă se pricepe la fotbal  şi are licenţa PRO de antrenor. Eu însă rămân Ionuţ Popa şi mi se rupe de ce spune finanţatorul, preşedintele sau primarul", a spus Popa.

Replica lui Ionuţ Negoiţă nu a întârziat. „Din punctul meu de vedere, Popa nu mai este antrenorul Iaşiului. Nu voi mai lua legătura cu el după ce s-a apucat să arunce cu cuvinte grele. Nu suntem la stână şi în maxim o săptămână Poli va avea un nou antrenor", a declarat preşedintele clubului ieşean.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite