Poli Iaşi se reabilitează în faţa suporterilor: 3-1 cu liderul clasamentului din Liga 2, Seria 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii ieşeni au învins în această seară în meciul cu Petrolul Ploieşti. Golurile pentru ieşeni au fost marcate de Panait, Pălimaru şi Drida.

Minune în dealul Copoului. În săptămâma în care Iaşiul a găzduit unul dintre cele mai mari pelerinaje din ţară, fotbaliştii de ACSMU Poli Iaşi au reuşit să învingă pe teren propriu pe Petrolul Ploieşti, nimeni alta decât ocupanta primului loc în clasamentul Seriei 2, din Liga 2.

Victoria elevilor lui Ionuţ Popa este cu atât mai surprinzătoare, cu cât  în etapa trecută fotbaliştii ieşeni au pierdut pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, echipa de pe ultimul loc al seriei. Pentru ieşeni au marcat Pălimaru, Panait şi Drida.

La partidă a fost prezent şi Ionuţ Negoiţă, finanţatorul şi preşedintele clubului ieşean. După fluierul final al partidei, antrenorul Ionuţ Popa a făcut o declaraţie în nota sa obişnuită: „Am anunţat că voi pleca indiferent de scor dacă nu sunt mulţumit de nivelul jocului. Pot spune acum că după ce au arătat băieţii în seara asta că putem să discutăm despre condiţii mai bune. De vreo trei meciuri, Poli iaşi a început să arate ca o echipă. Vreau să mulţumesc conducerii clubului care a arătat că ştie să motiveze jucătorii. Înainte de această etapă, fotbaliştii au primit primele restante", a spus Ionuţ Popa.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite