Ion Iliescu, înjurat la Iaşi. Fostul preşedintele se afla în turneul de promovare a ultimei sale cărţi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Bălănescu (centru) l-a huiduit pe fostul preşedinte Ion Iliescu
Sorin Bălănescu (centru) l-a huiduit pe fostul preşedinte Ion Iliescu

Ajuns în capitala Moldovei pentru a-şi lansa volumul „Fragmente de viaţă şi de istorie trăită“, fostul şef de stat a fost strigat „criminal“ de preşedintele unui ONG din Iaşi.

UPDATE Iliescu, apelat cu "Măi, animalule!"

Sorin Bălănescu, preşedintele Forumului Asociaţiilor pentru Transparenţă în Administraţie, a aşteptat până ce Ion Iliescu a ieşit din clădirea Muzeului Unirii, unde a fost organizată lansarea cărţii, pentru a începe scandările.

Ion Iliescu a fost asaltat de ieşeni

Vezi imagini din timpul vizitei fostului preşedinte la Iaşi

Ion Iliescu, însoţit de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, au fost numiţi „criminali“ şi „nenorociţi“. Incidentul a fost de scurtă durată, preşedintele ONG-ului a încetat scandalul în momentul în care fostul şef de stat s-a urcat în maşină şi a plecat. 

Scandal cu Poliţia la audienţele primarului Nichita. Un ieşean a fost bruscat şi ridicat de mascaţi pentru că împărţea pliante (FOTO şi VIDEO)

„Criminalilor. Aţi distrus o ţară. Turnătorul şef de la Iaşi este Nichita, colaborator al Securităţii. Nişte nenorociţi. Moşneag împuţit. În locul lui Ceauşescu, trebuia să-l împuşte pe Iliescu“, a strigat Sorin Bălănescu. Acesta este cunoscut după ce a făcut un scandal la una din audienţele primarului organizate în centrele de cartier, atunci când a fost bruscat şi ridicat de mascaţi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite