Închisoare pentru un paznic care s-a iubit cu o elevă de liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Angajatul unei firme de pază din Iaşi a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă. Fata de 14 ani a chiulit de la şcoală şi a stat două zile cu Andrei Buştiuc (23 de ani).

Judecătoria Iaşi a decis, pe 4 iulie, să îl condamne pe Andrei Buştiuc pentru act sexual cu minori. Sentinţa nu este însă definitivă. Potrivit anchetatorilor, pe 9 şi 10 februarie 2011, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale orale cu o elevă de la Şcoala din Luca Cetăţuii.

Tânărul care lucra ca paznic a obţinut numărul de telefon al fetei de la un amic. După ce au vorbit o perioadă la telefon, adolescenta s-a decis să-i facă o vizită. Astfel, pe 9 februarie eleva a fost dusă la şcoală de mama ei, dar nu a mai intrat la cursuri ci a luat autobuzul şi a plecat spre Iaşi. Aceasta s-a dus la firma unde lucra agentul, iar apoi cei doi au plecatspre apartamentul unui prieten al lui Buştiuc.

Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

Procurorii susţin că în locuinţă tânărul a întreţinut un raport sexual oral cu eleva de 14 ani. Ulterior cei doi au petrecut noaptea împreună la locul de muncă al bărbatului, iar pe 10 februarie s-au întors la apartament. Aici au mai înteţinut un raport sexual oral, după care adolescenta a plecat spre casă. Părinţii fetei însă deja anunţaseră dispariţia şi o căutau împreună cu poliţiştii în zona Gării Nicolina. Andrei Buştiuc a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a menţionat că ştia că fata nu împlinise 15 ani.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite