FOTO Principalul suspect în cazul uciderii reginei prostituatelor din Iaşi a fost găsit spânzurat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au găsit în această după-amiază o persoană moartă într-un bloc aflat în construcţie pe strada Săulescu, unde vineri a fost descoperită Loredana Giumurtu, cea mai amendată prostituată din Iaşi. 

Ora 17.40 Moartea Loredanei Giumurtu le-a zdruncinat siguranţa colegelor de stradă. „Loredana nu vorbea cu noi. Acum am văzut Poliţia aici şi am venit să văd ce se întâmplă. De când s-a întâmplat cu Loredana toate fetele suntem speriate“, a precizat Monica Ghinga, una din fetele care vând plăceri în zona Gării.

Ora 17.10 Locatarii din zonă spun că tânărul lucra acolo. „Ştiu că lucra în construcţii. Îl cunosc de vreun an. L-am văzut şi în ziua când a fost găsită fata moartă în canal dar nu mi s-a părut nimic ciudat la el“, a spus Mihai Boariu, unul dintre cunoscuţii lui Vieru.

Ora 16.50: Tânărul suspectat de anchetatori că ar fi ucis-o pe prostituata Loredana Giumurtă şi care s-a spânzurat în această după-amiază era student la Universitatea Tehnică din Iaşi.

image

Ora 16.05: Anchetatorii spun că bărbatul găsit spânzurat duminică după-amiază era principalul suspect în cazul morţii reginei prostituatelor din Iaşi.

Blocul în care a fost găsit trupul tânărului:

image

Ora 16.00: Persoana găsită spânzurată în blocul aflat la aproape 10 metri de canalul în care a fost descoperit cadavrul Loredanei Giumutru se numeşte Alexandru Vieru şi are 23 de ani. El s-a spânzurat de o conductă din bloc.

Citeşte şi:

Femeia găsită moartă într-un canal pe strada Săulescu este cea mai amendată prostituată din Iaşi (UPDATE FOTO)

Ora 15.50: Poliţiştii şi criminaliştii au ajuns la faţa locului în urmă cu puţin timp. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat care s-ar fi spânzurat.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite