Femeia găsită moartă într-un canal pe strada Săulescu este cea mai amendată prostituată din Iaşi (UPDATE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al unei femei a fost descoperit în această dimineaţă de muncitorii care lucrau la o clădire aflată în construcţie.

Ora 16.00: Loredana Giumurtu avea o curea în jurul gâtului şi pantalonii în vine. Legiştii vor stabili cum a murit prostituata. „Astăzi urmează să se efectueze necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele morţii. La exterior, cadavrul nu prezenta urme de violenţă“, a declarat Carmina Pascal, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Ora 15.45 Prostituatele din Iaşi au datorii la bugetul local de peste 3 milioane de lei, iar Loredana Giumurtu (28 de ani), mamă a doi copii, a adunat mii de amezi din 2001 de la poliţişti, jandarmi sau agenţi comunitari. Valoarea acestora depăşeşte 550.000 de lei.

Ora 15.20: Cadavrul găsit de oamenii legii este al Loredanei Giumurtu, prostituata cu cele mai multe amenzi primite de-a lungul timpului de la poliţiştii ieşeni.

Ora 13.00 Oamenii legii spun că se confruntă cu o moarte suspectă şi că la prima vedere femeia nu pare a fi un om al străzii.

Ora 12.50 Trupul neînsufleţit al femeii a fost scos din canal.

image

Ora 12.30 Canalul era doar pe jumătate acoperit în momentul descoperirii cadavrului. Anchetatorii iau la această oră probe foto. Se aşteaptă sosirea maşinii de pompe funebre pentru ridicarea cadavrului.

image

Ora 12.00: Corpul femeii se află într-o poziţie ciudată, cu capul în jos şi picioarele în sus, iar pantalonii sunt desfăcuţi. Din primele informaţii se pare că aceasta ar fi fost aruncată în canal.

image

Procurorii l-au chestionat pe bărbatul care a descoperit corpul neînsufleţit al femeii

Ora 11.50: Cadavrul era în canalul de lângă fundaţia unei clădiri aflate în construcţie de pe strada Săulescu. Criminaliştii şi poliţiştii au venit la faţa locului pentru cercetări.

image
image

Locul unde a fost descoperit cadavrul femeii.

Deocamdată nu se ştie cum a murit aceasta.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite