Impozitele locale cu reducere, plătite integral de mii de ieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul
Foto:Adevarul

O treime din contribuabilii din Iaşi şi-au plătit integral taxele şi impozitele locale. Aceştia au beneficiat de bonificaţia de 5% din partea Primăriei.

Mii de ieşeni au plătit integral impozitele pe 2012. Vezi ce reduceri de taxe ai înainte de 30 martie!

Peste 62.000 de lei ieşeni au achitat până pe 31 martie toate impozitele locale, valoarea bonificaţiei ridicându-se la 675.000 de lei. Şi ieri, 2 aprilie, funcţionarii de la ghişeele de la Direcţia de Finanţe Locale au încasat plăţile.

„Termenul de plată, 31 martie, a fost într-o zi nelucrătoare. De aceea, luni, 2 aprilie s-au putut face plăţi fără a se percepe majorări de întârziere, iar bonificaţia de 5% a fost acordată şi luni", a spus Maria Apetroaiei, director adjunct al Direcţiei Economice şi a Finanţelor Publice Locale.

Sâmbătă, au ieşit din case 318 contribuabili pentru a nu depăşi termenul limită de plată a taxelor, încasările depăşind 62.200 de lei. Ieşenii care nu au plătit până acum jumătate din impozite vor fi taxaţi cu penalizări de 2% pe lună.

Veniturile proprii ale Primăriei sunt mai mari cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Încasările din amenzi au crescut cu 26%, fiind în valoare de 1,4 milioane de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din oraş şi judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite