Ieşenii susţin pe Facebook nevinovăţia vatmanului din tramvaiul groazei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Nu îl scoateţi pe vatman ţap ispăşitor!" este rugămintea ieşenilor care au creat pe platforma de socializare Facebook un grup de susţinere pentru vatmanul care este cercetat penal în cazul tragediei de ieri din Dealul Copoului.

EXCLUSIV Ieşeanul ucis de tramvaiul fără frâne a salvat viaţa unui coleg (FOTO)

„Domnule primar Nichita! E trist şi ruşinos că a trebuit să aibă loc o tragedie precum cea din data de 21.03.2011, ca să ne dăm seama de incompetenţa care vă face depăşiţi de situaţie de cele mai multe ori", spun iniţiatorii grupului.

Iaşi: Vatmanul, singurul cercetat penal în urma tragediei de pe Copou. Vezi aici primele rezultate ale expertizei (UPDATE)

Aceştia au trimis peste 2.400 de invitaţii ieşenilor şi aproape 200 dintre aceştia au şi confirmat susţinerea cauzei.

Martor al accidentului: Nu lăsaţi omul să facă puşcărie. Nu e vina lui!

Printre cerinţele iniţiatorilor se numără ca ancheta în acest caz să fie realizată de o comisie independentă de Primărie. De asemenea, în cazul în care vatmanul nu va fi declarat responsabil de producerea accidentului ieşenii cer demisia celor implicaţi în achiziţionarea tramvaielor second hand. „Faptul că tramvaiele noi sunt scumpe, asta nu vă dă dreptul să ne puneţi viaţa în pericol. Dorim înlocuirea tramvaielor achiziţionate la mâna a doua cu unele noi!", cer ieşenii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite