Ieşenii şi-au îngrozit vecinii cu dovleci în balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei dovleci speriau trecătorii din Tudor
Trei dovleci speriau trecătorii din Tudor

Tinerii au petrecut noaptea trecută cu ocazia sărbătorii americane. Toate cluburile şi centrele comerciale din oraş au organizat un program special de Halloween

Ieşenii au primit cu braţele deschise sărbătoarea importată de la americani. După ce noaptea trecută au participat la petrecerile „de groază", în această dimineaţă, balcoanele au fost „populate" cu dovleci fioroşi.

Un balcon din Tudor a fost „împodobit“ cu dovleci

Un balcon din Tudor a fost „împodobit“ cu dovleci

Magazinele de accesorii au speculat acest aspect şi s-au întrecut în oferte tematice în ton cu acest eveniment. Astfel, cine şi-a dorit colţi de vampir şi-a putut face un „implant" cu numai 5 lei. Alte persoane s-au orientat spre costume de pirat, caz în care şi-au putut cumpăra „replici" de săbii cu 8 lei, respective flinte cu 10 lei. Cei mai căutaţi au rămas şi anul acesta celebrii dovleci de Halloween.

Accesorii pentru petreceri

 Atracţia de anul acesta o reprezintă însă replicile de dovleci cu un led în interior care fac atmosferă pe întuneric, la 40 de lei. „Am scos la vânzare produse de Halloween încă de acum o lună, însă în această săptămână am avut cea mai bună vânzare. Lumea îşi cumpără accesorii pentru ornatul casei sau pentru petreceri tematice", a spus Silvia, şeful unui magazin de accesorii de la parterul unui centru comercial din Tudor.

Vedeta sărbătorii a fost şi anul acesta dovleacul

Vedeta sărbătorii a fost şi anul acesta dovleacul

Dovlecii au fost căutaţi şi în pieţele agro-alimentare. „Unii oameni preferă să-şi cresteze singuri dovlecii, caz în care îi cumpără din piaţă. De câţiva ani, cei mai mulţi bostani îi vând în săptămâna în care este sărbătoarea asta nouă", a explicat Vasile, un comerciant care a venit cu dovleci de la Vaslui.

Citeşte şi:

Iaşi: Halloween-ul a băgat 100 de persoane în spital

Nici cei mai mici ieşeni nu au fost uitaţi de organizatorii de evenimente, care le-au pregătit petreceri tematice. La etajul 1 de la Hala Centrală a avut loc ieri un spectacol pus în scenă de actorii de la Teatrul „Luceafărul". În această dimineaţă, cei mici, dar şi părinţii au fost aşteptaşi la demisolul centrului comercial din Tudor, unde au avut parte de o petrecere- surpriză.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite