Ieşenii despre Apocalipsă: „Am mai auzit noi din astea!“ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panourile care anunţă că Ziua Judecăţii este astăzi, 21 mai, montate în trei zone aglomerate din Iaşi stârnesc hazul trecătorilor.

Oamenii care au dat cu ochii de afişul de pe blocul turn cred că totul este o glumă proastă. „Numai Dumnezeu ştie când vom muri, dar dacă cine a pus anunţul ştie asta, atunci face foarte bine că ne anunţă", a spus zâmbind Florica Colanciuc, de 61 de ani.

Sfârşitul lumii, prezis la Iaşi de creştinii radicali din America (FOTO, UPDATE)

Mult mai vehement este Manole Gribnicea, de 56 de ani. „După ce au răspândit predicţii despre venirea Apocalipsei prin America, acum sectanţii aceştia vor să prostească un popor credincios cum sunt românii. Unii chiar ar putea crede", a afirmat bărbatul (FOTO).

image

„Am auzit că americanii spun că o să murim mâine. Nu este bine ca şi românii să ameţească lumea. Cine e mai slab de înger chiar poate să creadă şi să se sperie", a spus Maria Chifan (foto), de 70 de ani.

image

„Nu cred o clipă aşa ceva, dar dacă bunica mea ar vedea afişul acesta cred că s-ar panica. Ea este mai evlavioasă“, a spus Maria Hreniuc, 15 ani.

„Din 2006 încoace s-a tot zvonit de vreo 4-5 ori că vine sfârşitul lumii. Sunt destui oameni naivi care chiar cred aşa ceva. Am mai auzit noi din astea!“, a spus Radu Sfatcău (Foto), 16 ani.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite