Ieşenii care au făcut senzaţie la „Românii au talent“. Au dansat şi au recitat poezii până au ridicat juriul în picioare FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrică Ciobanu, fosta mascotă a echipei naţionale de fotbal
Petrică Ciobanu, fosta mascotă a echipei naţionale de fotbal

Claudia Tudorache, eleva de 15 ani din Iaşi a dansat provocator şi a primit trei de „Da" de la membrii juriului. Fosta mascotă a echipei naţionale de fotbal, ieşeanul Petrică Ciobanu, i-a făcut pe Andi, Andra şi Mihai să râdă cu lacrimi, dar nu a trecut în etapa următoare.

În ediţia din 9 martie a emisiunii „Românii au talent", doi ieşeni s-au remarcat prin talentul lor şi i-au impresionat pe cei trei membri ai juriului.

Eleva Claudia Tudorache a dansat provocator minute întregi şi deşi Mihai Petre a susţinut că alegerea nu a fost cea mai potrivită, concurenta a primit trei de „Da" de la membrii juriului.

Claudia Tudorache a dansat provocator

„Ai fost provocatoare", a spus Andi Moisescu. Ceva mai dur a fost Mihai Petre: „Te-ai inspirat prost, mi-a plăcut mai mult atitudinea ta". La final, cei trei membri au fost de acord cu trecerea elevei în etapa următoare.

Fiu de şef de judeţ, sparge cărămizi cu capul la „Românii au talent“ FOTO

VIDEO Un ieşean l-a sfidat la jonglerii pe Ronaldinho la „Românii au talent”

Un show de senzaţie a fost realizat însă de ieşeanul Petrică Ciobanu, 61 de ani, fosta mascotă a echipei naţionale de fotbal.

A băut o duşcă direct din ploscă, a recitat versuri cu Păcală, a atras priviri cu portul naţional şi a smuls râsete din partea juirului, dar a primit trei de „X".

Trupa „Stars of Music” la „Românii au talent”

Ieşeanul venise pregătit să se costumeze în Chaplin, Vlad Ţepeş sau Napoleon, însă nu a fost lăsat.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite