Fiu de şef de judeţ, sparge cărămizi cu capul la „Românii au talent“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Adăscăliţei Jr., fiul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, a impresionat juriul de la emisiunea-concurs „Românii au talent" după ce împreună cu colegii Răzvan Popa şi Ionuţ Dumitraş au spart cărămizi cu capul.

Cei trei membri ai Clubului Sportiv ENPI Iaşi au impresionat minute în şir juriul şi telespectatorii de la emisiunea „Românii au talent". Răzvan Popa (32 de ani), Iulian Dumitraş (27 de ani) şi Constantin Adăscăliţei (23 de ani) au făcut demonstraţii „dureroase" de karate: au spart cărămizi cu capul.

Andra a refuzat să privească demonstraţia.

VIDEO Un ieşean l-a sfidat la jonglerii pe Ronaldinho la „Românii au talent”

Trupa „Stars of Music” la „Românii au talent”

„Demonstraţiile acestea sunt dureroase, nu are cum să nu te doară când dai cu capul în cărămizi, însă fac acest sport de 15-16 ani , sunt antrenat pentru aşa ceva. Astfel de demonstraţii facem în fiecare an la competiţii. Andra a fost speriată, pentru o femeie de obicei aceste demonstraţii sunt dure", spune Constantin Adăscăliţei Jr.

image

Tânărul şi colegii lui mărturisesc că atmosfera din culise a fost prietenoasă şi susţin că nu vor neapărat să câştige competiţia, ci mai mult să-i facă pe tineri să conştientizeze importanţa mişcării.

Distracţia unei beizadele de şef de judeţ pe Facebook: Goneşte cu 180 de kilometri pe oră spre Bucureşti, fără centură şi pe pilot automat FOTOGALERIE

„A ieşit totul bine, ne bucurăm pentru asta, însă scopul nostru nu a fost neapărat să câştigăm concursul. Vrem să-i facem pe părinţi şi pe tineri să conştientizeze importanţa mişcării, îi chemăm pe această cale pe tineri în sălile de antrenamente", mai spune Constantin Adăscăliţei Jr.

Cei trei au ţinut să menţioneze că pentru următoare ediţie pregătesc ceva special pentru public.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite