Ieşenii au votat doctorii cu care se mândresc. Miercuri e ziua cea mare: specialistul de pe primul loc îşi prezintă povestea. Cine credeţi că este medicul de vârf?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei cinci medici au fost aleşi. Cine crezi că sunt aceştia?
Cei cinci medici au fost aleşi. Cine crezi că sunt aceştia?

Campania „Doctorii cu care Iaşiul de mândreşte" derulată de cotidianul „Adevărul" de Iaşi a ajuns la final. După ce au nominalizat şi votat specialiştii din domeniul sanitar, ieşenii au putut afla până acum patru poveşti ale medicilor. Miercuri, specialistul de pe primul loc vă va dezvălui reţeta succesului său.

Startul campaniei „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte" s-a dat pe 5 octombrie, când lista de nominalizări s-a deschis şi în cadrul căreia ieşenii au putut face propuneri pe baza unor criterii: reputaţia şi integritatea, CV-ul doctorului, inovaţia şi cercetarea şi necondiţionarea actului medical prin şpagă.

Pe 20 octombrie a fost publicată lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Iaşi şi s-a dat START VOT!

Timp de 14 zile, ieşenii au avut posibilitatea să-şi voteze medicul preferat.

Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Cei mai votaţi 15 medici cu care Iaşiul se mândreşte. Votează şi tu!

Cu ajutorul propunerilor cititorilor, a juriului de specialitate şi a redacţiei din Iaşi s-a întocmit top 5 al celor mai buni medici din Iaşi şi au fost prezentate poveştile lor de viaţă.

Astfel, luni, 7 noiembrie, cititorii au aflat povestea doctorului de pe locul V,  pediatrul Evelina Moraru. Miercuri, 9 noiembrie a fost prezentat medicul militar Bogdan Zamfir care lucrează la SMURD şi care a ocupat locul IV în campanie, iar vineri, ieşenii au putut afla mai multe despre nefrologul Adrian Covic, situat pe locul III.

Pe 14 noiembrie, ieşenii au citit povestea medicului ORL Vasile Costinescu care de peste patru decenii este în slujba cetăţenilor.

Specialistul de pe locul V în campania "Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte": pediatrul Evelina Moraru

Specialistul de pe locul IV în campania "Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte": Bogdan Zamfir, medicul militar care fentează moartea FOTOGALERIE

Specialistul de pe locul III în campania „Doctorii cu care Iaşiul se mândreşte“: Adrian Covic, medicul care scapă bolnavii de chinul dializei

 Poveştile medicilor nu au rămas fără ecou în rândul cititorilor.

Sorana Antonescu a comentat articolul despre medicul pediatru Evelina Moraru: „Doamnei profesor Moraru pentru o mică parte din recunoaşterea de care este îndreptăţită să se bucure! Felicitări Adevărul!".

Şi medicul militar Bogdan Zamfir care lucrează la SMURD i-a impresionat pe cititorii ziarului „Adevărul de Iaşi" care şi-au expus părerile pe site-ul iasi.adevarul.ro.

Unul din comentarii pe care le-a avut articolul îi aparţine Irinei Voicu,  care a scris: „Felicitări domnului doctor! Un om cu suflet mare, mereu prezent să-i salveze pe alţii! Ar trebui să fie mai mulţi ca el".

Alţii au fost incitaţi de misiunea din Afganistan la care medicul Bogdan Zamfir a participat pentru o perioadă de şase luni alături de batalionul „Lupii Negri". „Într-adevăr un om cu un caracter puternic. Nu mulţi ar reuşi să facă faţă unei misiuni în Afganistan", comentează şi Adi Roibu pe site-ul iasi.adevarul.ro.

Miercuri, 16 noiembrie, este ziua cea mare, când medicul de pe locul I îşi va dezvălui secretul succesului.

Spuneţi-vă părerea despre cine ar trebui să se afle pe poziţia întâi în top pe iasi.adevarul.ro

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite