Ieşeanul care s-a sinucis din cauza datoriilor fusese scutit de la plată de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă cei de la Termoservice îl acţionaseră în judecată pentru recuperarea restanţelor financiare, Ioan Vasilică obţinuse clemenţă din partea judecătorilor, care au respins iniţiativa în cauză.

Reprezentanţii Termoservice au indicat în această dimineaţă că Ioan Vasilică, ieşeanul care şi-a luat viaţa pe fondul disponibilizării şi a facturilor de peste 10.000 de lei la întreţinere, nu era forţat să-şi achite datoriile în viitorul apropiat.

Mai citiţi:

Iaşi: Un bărbat de 40 de ani şi-a pus ştreangul de gât din cauza datoriilor la întreţinere (UPDATE FOTO şi VIDEO)

„Vă pot spune că domnul Vasilică nu avea grija stringentă a datoriilor când a comis gestul său necugetat. Recent am avut 13 acţiuni în instanţă pentru clienţii noştri care aveau restanţe la plata facturilor. Din acestea, două au fost respinse de instanţă, inclusiv acţiunea noastră împotriva lui Ioan Vasilică", a declarat Tudor Tudose, directorul Termoservice Iaşi.

Acesta a subliniat şi motivele pentru care utilizatorii ajung la datorii aşa de mari când vine vorba de întreţinere. „Oamenii se gândesc mai întâi la utilităţile care le pot fi tăiate repede, cum ar fi internetul, cablul sau telefonul. Întreţinerea nu reprezintă o plată atât de importantă pentru că nu putem întrerupe furnizarea atât de uşor. Trebuie să treacă mai întâi 90 de zile pentru a putea face acţiune în instanţă, după care procesul se poate prelungi de-a lungul mai multor termene şi niciodată nu poţi şti dacă vei câştiga sau nu", a spus Tudose.

Pentru ultimele informaţii din Iaşi daţi click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite