Ieşeanca amendată că ţipa la bătaia soţului face plângere pentru lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Miron (41 de ani) din comuna Ţigănaşi, care a fost bătută cu furca de soţ şi apoi amendată de poliţişti, va face plângere pentru lovire.

Ieşeanca şi-a scos certificat medico-legal în urma corecţiei aplicate de soţ şi se va adresa oamenilor legii. „Clienta mea va aduce astăzi certificatul medico-legal şi pe baza acestuia vom face plângere împotriva soţului pentru lovire şi alte violenţe. La Judecătoria Iaşi a  fost deja depusă şi acţiunea de divorţ", a precizat Ionuţ Iftode, avocatul Elenei Miron.

Citiţi şi:

EXCLUSIV Amendată că ţipa la bătaia soţului

Femeia a contestat în instanţă şi procesul verbal de contravenţie prin care a fost sancţionată cu 100 de lei  de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.Elena Miron a fost bătută de soţ pe 26 septembrie cu furca. Femeia a chemat Poliţia, dar oamenii legii au amendat-o şi pe ea pentru că ar fi făcut scandal.

"Am reuşit să ies în drum şi am sunat la 112. Au venit poliţiştii din comuna Popricani. Eu eram plină de sânge, iar ei râdeau. Au scris un proces-verbal şi m-au pus să-l semnez", a povestit femeia pentru Adevărul.Poliţiştii l-au sancţionat şi pe soţul Elenei Miron cu 200 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite