Ieşean condamnat după ce, beat fiind şi cu permisul suspendat, a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Ionel Ştefăniu (36 de ani) a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare pentru că provocat un accident rutier în urma căruia au fost rănite două persoane.

Judecătoria Iaşi l-a condamnat pe bărbat, pe 2 iulie, pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi cu permisul suspendat. Sentinţa nu este însă definitivă. Ieşeanul a fost acuzat că, pe 23 iunie, a provocat un accident rutier soldat cu două victime. Potrivit anchetatorilor, autoturismul BMW condus de Radu Ionel Ştefaniu rula cu o viteză de 100 de kilometri pe oră. Maşina se circula pe bulevardul Nicolae Iorga spre Podu de Piatră. Din cauza vitezei şi a stării de ebrietate şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o Dacia Logan taxi, care ieşea din pasajul Galata.

În urma impactului, autoturismul BMW s-a răsturnat, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate (fratele şoferului şi prietena acestuia) au rămas încarceraţi. Radu Ionel Ştefaniu a reuşit să iasă din maşină înainte de sosirea echipajelor de descarcerare.

Beat şi cu permisul suspendat, a accidentat grav doi tineri

Verificările făcute de poliţişti au scos la iveală faptul că bărbatul avea permisul suspendat la momentul accidentului. Testul de alcoolemie a indicat că avea o concentraţie de 0,9 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, iar medicii au stabilit că valoarea din sânge a alcoolemiei a fost de 1,75 grame la mie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite