Beat şi cu permisul suspendat, a accidentat grav doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean în vârstă de 35 de ani, având permisul suspendat şi după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volan şi a accidentat grav un băiat şi o fată.

Incidentul s-a întâmplat în cursul acestei dimineţi pe bulevardul Nicolae Iorga, în zona dinspre Bazar şi Podu de Piatră, în apropierea pasajului Galata.

„Acesta conducea un autoturism iar pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de Cristinel S., de 25 de ani, după care s-a răstunat pe cupolă", spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Iaşi: Accident mortal pe Nicolae Iorga (UPDATE)

În urma impactului cele două autoturisme au fost avariate, iar doi tineri, Alexandra C., de 27 de ani şi Marius S., de 32 de ani, ambii din judeţul Iaşi, aflaţi în maşina care a provocat accidentul, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto Radu S. a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,9% mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", spun cei de la IPJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite