Ieşean acuzat de înşelăciune după ce a vândut două sacoşe pline cu cartoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În genţi ar fi trebuit să fie pachete cu ţigări de contrabandă pe care Stelian Mardare (41 ani) s-a oferit să le vândă unui bărbat din comuna Belceşti

Procurorii au precizat în actul de acuzare că la jumătatea lunii mai a anului trecut un bărbat din Belceşti a fost contactat telefonic de Stelian Mardare, iar acesta din urmă i-a propus să îi vândă mai multe pachete cu ţigări mărcile L&M şi Marlboro la preţul de 5 lei pachetul.

Anchetatorii spun că pe parcursul discuţiei Mardare a folosit un accent moldovenesc şi i-a spus părţii vătămate că are numărul de telefon de la o cunoştinţă comună. Cei doi au convenit să se întâlnească în Iaşi în zona Galata. După ce a urcat în maşina victimei, Mardare i-a spus să meargă pe strada Vasile Ureche, de unde trebuia să ia marfa.

Ajunşi la locul indicat, Mardare a coborât din autoturism şi după câteva minute s-a întors cu două sacoşe voluminoase pe care le-a pus în portbagaj. S-a urcat apoi în maşină şi i-a cerut părţii vătămate 1.000 de euro, contravaloarea presupuselor ţigări care se aflau în sacoşe.

După ce a primit banii, bărbatul a deschis uşa autoturismului şi a fugit. Abia atunci victima s-a uitat în cele două sacoşe şi a văzut să de fapt dăduse banii pe două sacoşe pline cu cartoane.

Mai citiţi:

Au ajuns în arest după ce au lăsat mai multe blocuri fără internet şi curent electric

Locurile unde poţi fi furat uşor la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite