Cine sunt ieşenii care investesc în sportul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile sportive private din Capitala Moldovei reprezintă o alternativă la grupările sportive care împart puţinele fonduri oferite de autorităţile locale.

După o lungă absenţă, ieşenii vor avea din nou meciuri de handbal feminin în Sala Sporturilor. Jucătoarele care au ca obiectiv aducerea cupelor europene la Iaşi au fost transferat cu fonduri strânse de un investitor timp de şapte ani. Clubul sportiv privat.

Dacă fotbalul de performanţă este sprijinit la Iaşi doar prin fonduri publice, de mai bine de 11 ani activează în oraş un club privat de fotbal la nivel de copii şi juniori care promovează periodic jucători către prima echipă din Copou. Fără niciun sprijin financiar din partea autorităţilor locale, acest club supravieţuieşte graţie muncii unui om care caută sponsorizări şi investeşte singur banii obţinuţi din sport pentru a susţine sportul.

Citiţi de mâine în săptămânalul „ADS" Iaşi cine sunt şi în ce domenii activează ieşenii care susţin cluburile private de sport. Săptămânalul „ADS" Iaşi se găseşte la toate chioşcurile de ziare la preţul de 1,4 lei.

Mai citiţi:

Baze sportive la ţară mai dotate decât cele din Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite