Cutremur în Copou! Mai mulţi fotbalişti vor fi daţi afară de la CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Baciu a anunţat că titularii de până acum l-au dezamăgit şi că va folosi alţi jucători în meciul de mâine cu Delta Tulcea. O parte din jucătorii care au fost aduşi chiar de Baciu la Iaşi au fost înştiinţaţi să-şi găsească alte echipe.

Cele două înfrângeri înregistrate în primele meciuri ale sezonului au provocat reacţii dure din partea conducerii tehnice. Dezamăgit de prestaţia elevilor săi în meciurile cu Dinamo 2 Bucureşti şi SC Bacău, antrenorul Marius Baciu a anunţat că o parte din jucători trebuie să-şi facă bagajele.

„Unii fotbalişti au totuşi o carte de vizită şi nu cred că au uitat fotbalul în câteva zile. Aceşti jucători însă au fost anunţaţi că au timp până la 5 septembrie să-şi găsească alte echipe. Responsabilitatea însă este a mea, pentru că eu am insistat ca ei să vină la Iaşi", a spus Baciu. Unul dintre jucătorii care deja nu mai prinde prima echipă este Daniel Orac.

Măsurile nu se opresc aici. „Am avut prea multă încredere în jucători. Din acest motiv o să ne întoarcem la cantonamente şi controale, poate aşa vor da mai mult randament", a precizat tehnicianul echipei.

E bun şi un egal la Tulcea

Deşi meciul cu Delta Tulcea de mâine este vital pentru viitorul său în Copou, Baciu a indicat că obiectivul său nu este obligatoriu obţinerea celor trei puncte. „Un rezultat de egalitate la Tulcea mă mulţumeşte foarte mult, ţinând cont că jucăm pe terenul unei contracandidate la promovare. Obiectivul meu este să scot patru puncte din cele două jocuri cu Delta Tulcea", a explicat Marius Baciu, care nu va miza pe titularii obişnuiţi în acest joc.

Partida de la Tulcea este considerată capitală şi de uni jucători. „Pentru mine, jocul cu Delta este un moment zero. Am avut un campionat cu două meciuri pe care le-am pierdut iar acum începem un alt campionat", a declarat Marius Onofraş.

Mai citiţi:

Dezastru în Copou. CSMS Iaşi – Dinamo 2 Bucureşti: 1-3. Ieşenii umiliţi la primul meci al sezonului!

Marius Baciu: „Nu îmi dau demisia de la CSMS Iaşi! Să mă dea afară! Se întâmplă nişte lucruri ciudate aici“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite