Dezastru în Copou. CSMS Iaşi – Dinamo 2 Bucureşti: 1-3. Ieşenii umiliţi la primul meci al sezonului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Stanca şi Georgian Păun de două ori, atacant care a fost împrumutat de Dinamo la Iaşi la ultimul sezon al defunctei Poli Iaşi în Liga 1. Pentru ieşeni a redus din diferenţă Bogdan Aldea.

Obiectivul  promovării pare un vis tot mai departe de CSMS Iaşi chiar de la primul joc al noului sezon. Elevii lui Marius Baciu s-au văzut conduşi chiar din debutul meciului cu Dinamo 2 Bucureşti. Portarul Dani Vlad a provocat un penalty în propriul careu iar Georgian Păun nu a iertat de la punctul cu var

Acelaşi Păun a majorat diferenţa după pauză, în minutul 57, la capătul unei incursiuni în careul Iaşiului. Cei aproape 1.500 de ieşeni din tribune au început să spere în minutul 78, când Aldea s-a revanşat după o serie de ratări exasperante şi a înşirat apărarea lui Dinamo, a driblat şi portarul şi a înscris în poarta goală.

Tribunele au amuţit definitiv în minutul 84, când Scărlătescu, cel mai bun jucător de la oaspeţi, a sprintat decisiv pe flancul drept, a pasat în centru de unde Stanca a stabilit scorul final, 3-1.

„Nu am avut nicio revanşă de luat cu golurile mele. M-am simţit foarte bine la Iaşi cât am fost împrumutat aici. Am marcat însă două goluri la revenirea la Iaşi. Cred şi sper ca Iaşiul să promoveze în acest sezon pentru că este un oraş important care merită fotbal de Liga 1", a declarat Georgian Păun după meci.

Cuvântul antrenorilor:

Flavius Stoican (Dinamo 2): „Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că meciul s-a decis în favoarea noastră pentru că noi am marcat repede şi apoi am profitat de ocaziile create. Sunt convins că Iaşiul va avea o evoluţie mai bună decât cea de astăzi. Mai durează până se omogenizează lotul"

Marius Baciu (CSMS Iaşi): „Nu asta este adevărata faţă a echipei,sperăm ca suporterii să vină lângă noi. Am luat gol foarte repede pe o greşeală. Nu îmi explic căderea de după gol. Am ratat ocazii care ne-au scos din ritm. Nu am avut emoţii la pauză, chiar dacă am ratat. Eram convins că putem să dăm gol. Aş vrea să cred că astăzi a fost un meci pe care să-l uite toată lumea, ca să putem remedia totul. Îmi asum responsabilitatea rezultatului. Noi am spus că vrem performanţă şi este normal ca ieşenii să nu aibă răbdare"

Mai citiţi:

Vezi tot programul turului pentru CSMS Iaşi

Preţurile abonamentelor la meciurile de acasă ale CSMS Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite