Iaşi: Vezi aici ce a păţit profesoara de la „Coşbuc“ care a tuns un elev cu forţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul profesoral al Şcolii „George Coşbuc" din Iaşi, unde în luna ianuarie un elev de clasa a VII-a a fost tuns de dirigintă în faţa clasei, a stabilit sancţiunea pentru cadrul didactic.

Citeşte şi: Iaşi: (VIDEO) Profesoara care a tăiat bretonul unui elev în faţa clasei: „Nu consider că am făcut ceva atât de deplasat" (UPDATE)

Profesoara de muzică Maria Posmangiu s-a ales cu o mustrare scrisă. „Am considerat că mai mult de atât nu se putea da având în vedere declaraţiile tatălui, ale colegilor băiatului şi faptul că doamna profesoară nu a mai fost sancţionată până acum", a precizat Maria Orzetic, directoarea unităţii de învăţământ ieşene.  Potrivit acesteia, diriginta poate contesta decizia în termen de 30 de zile.

Pe 17 februarie, profesoara Maria Posmangiu i-a scurtat bretonul unui elev din clasa a VII-a în faţa clasei, după ce îl atenţionase în mai multe rânduri că trebuie să se tundă pentru a respecta normele de igienă personală.
„Cu o foarfecă luată de la administraţie i-am tăiat bretonul. Recunosc şi pentru aceasta îmi cer scuze în faţa mamei copilului, că am vrut să fie un fel de sancţiune, dar am reacţionat şi sub un impuls, fapt pe care îl regret"
, a explicat cadrul didactic în nota explicativă dată conducerii şcolii după incident.

Cadrul didactic a mai precizat că nu a făcut decât să scurteze „un breton adus ostentativ în  faţă", şi că de fiecare dată când i-a atras atenţia băiatului să se tundă, acesta a spus «Nu vreau!»".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite