Iaşi: Un administrator a tras cu pistolul în clienţii recalcitranţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a tras cu un pistol cu bile în două persoane aflate vineri noaptea la o petrecere într-un restaurant din zona Bucium. Victimele nu au depus plângere, dar Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Ora 17.23: Procurorii au decis să nu propună arestarea tânărului. Ionuţ Palia Budescu, administratorul restauranului, a ieşit în urmă cu câteva minute din sediul Parchetului. Acesta a refuzat să facă orice fel de declaraţie cu privire la cazul în care este implicat.

Ora 14.49: Adminiatratorul restaurantului a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru a da declaraţii.

Ora 14.15: În prezent, acesta este audiat la sediul Poliţiei Municipale Iaşi. Bărbatul dă declaraţii de aproape o oră.

Ora 13.10: Ionuţ B., administratorul unui restaurant din zona Bucium, şi-a liniştit câţiva clienţi recalcitranţi cu un pistol cu bile. Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbuncnit vineri spre sâmbătă noapte în jurul orei 1.30, când un băiat i-a dat o palmă unei fete. „Câţiva tineri care participau la petrecerea din local au încercat să aplaneze conflictul", a susţinut Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citiţi şi:

Iaşi: Bătăuşii din Hypnotic au plătit o cauţiune record de 3,2 milioane de lei

UPDATE Scandal cu împuşcături la un club de fiţe din Iaşi

Scandalul a luat însă amploare, iar administratorul, care locuieşte în spatele restaurantului, a venit şi el în local. Poliţiştii susţin că, bărbatul a tras cu un pistol cu bile Walther două focuri în plan vertical. „Două focuri au fost trase înspre doi tineri. Aceştia nu au depus plângere. Administratorul deţinea arma legal, dar se fac cercetări pentru a se stabili dacă a fost respectat regimul armelor şi muniţiilor şi dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj", a adăugat subcomisarul Mădălin Ţăranu.

Fata şi băiatul de la care a pornit scandalul au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite