Iaşi: Tabelă nouă pentru Poli în meciul cu Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape jumătate de an de tergiversări, lângă tribunele stadionului „Emil Alexandrescu“ din Copou a fost ridicată noua tabelă de marcaj, care a stat degeaba în curtea arenei încă din luna iunie.

Deşi a fost achiziţionată contra unei sume de 500.000 de lei, bani alocaţi de Primărie din fondurile publice, instalaţia ultramodernă, care rivalizează cu cele mai bune tabele de marcaj din ţară, a stat degeaba până acum pentru că Primăria nu construit soclul care să susţină greutatea dispozitivului. Acest lucru s-a întâmplat însă în cursul acestei săptămâni, când soclul a fost finalizat.

Mai citiţi pe aceeaşi temă:

Iaşi: Avem o tabelă de lux la stadion. Ce facem cu ea?

Alt rezultat decât victoria este inadmisibil

O macara a fost adusă ieri pe stadion pentru a ridica tabela, care va fi inaugurată chiar mâine, când ACSMU Politehnica Iaşi va primi vizita celor de la Unirea Alba Iulia. Gazdele nu au altă variantă decât victoria în partida de mâine, având în vedere că noul antrenor, Adrian Falub, a obţinut în trei meciuri o singură victorie pe teren cu Poli, în faţa modestei FC Silvania.


Pentru partida de mâine, Falub va putea conta pe toţi fotbaliştii, excepţie făcând mijlocaşul Paul Tincu, a cărui accidentare îl va ţine pe tuşă până în retur. De cealaltă parte, Unirea Alba Iulia vine în Copou cu un lot decimat, din care vor putea fi folosiţi doar nouă jucători seniori. Partida dintre Poli şi Unirea se va desfăşura mâine, de la ora 11.00, preţul unui bilet la peluze fiind de 5 lei, respectiv 10 lei pentru un loc în tribune.

Pentru ultimele noutăţi din Iaşi, daţi click pe imagine de mai jos:

stampila ads
Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite