Iaşi: Studenţii farmacişti fac pe Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel puţin 15 copii se află încă în grădiniţă
Cel puţin 15 copii se află încă în grădiniţă

Aceştia vor  duce cadouri copiilor din Adăpostul de noapte al Primăriei. De asemenea, ei vor realiza un bal caritabil şi patru seri studenţeşti de film.

În cursul zilei de mâine tinerii care fac parte din Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi vor merge în vizită la 25 de copii de la Adăpostul Primăriei. Activitatea va fi desfăşurată la Direcţia de Asistenţă Socială, iar studenţii au pregătit un program artistic şi cadouri pentru copii.

„Este minunat să dăm dovadă de bunătate în preajma sărbătorilor şi să oferim o clipă de bucurie unor copii care au nevoie de speranţă", a declarat Alexandra Iulia Lucutar, coordonator în cadrul ligii studenţeşti.

Citeşte şi:
Târgul „Moşul cu daruri“ se deschide miercuri la Iaşi

Bijuterii din hârtie, realizate de ieşeni în scop caritabil

Copiii de la adăpostul Primăriei vor avea parte şi de o sesiune de face-painting, modelaj de baloane şi animaţie.

„Anul acesta am organizat două proiecte cu strângere de fonduri, un bal caritabil şi SSFILM-ul, patru seri studenteşti cu film. Din vânzarea biletelor şi din donaţiile obţinute de la oameni cu suflet mare am dorit să oferim o zi plină de bucurie unor copii care îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Am discutat cu cei de la Serviciul de Asistenţă Socială şi astfel am fost îndrumaţi către Adăpostul de noapte al Primariei de pe bulevardul Rosetti. Am pregatit 25 de pachete pe care le vom oferi copiilor din adăpost", a declarat Ivona Gavrilaş, Preşedintele ligii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite