Iaşi: Studenţii criminali au fost condamnaţi definitiv la 43 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Horeanu a fost condamnată astăzi definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Prietenul ei Vlad Scurtu Irimia a primit 23 de ani de închisoare.

Judecătorii au decis să îi condamne şi pe Daniel Brăescu şi Alexandru Stan la câte trei ani de închisoare cu suspendare pentru tăinuire, favorizarea şi nedenunţarea infractorului, primul fiind pedepsit şi pentru că a condus un autoturism cu permisul suspendat.

 Alina Horeanu şi Vlad Scurt Irimia vor trebui să plătească familiei victimei 880.170 lei daune morale şi materiale, plus o pensie de 1.000 lei lunar pentru cei doi copii. Cei patru inculpaţi vor trebui să le dea rudelor şi 7.400 lei daune materiale.

"Acceptăm fără alte discuţii hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie", a declarat Gianina Poroşnicu, avocata Alinei Horeanu.

Vlad Scurtu Irimia

Vlad Scurtu Irimia va sta după gratii 23 de ani

Alina Horeanu, fostă studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, împreună cu iubitul său Vlad Scurtu Irmia l-au ucis pe 9 februarie 2007 pe Daniel Mancaş cu mai multe lovituri de cuţit. Apoi au cerut ajutorul lui Daniel Brăescu şi a lui Alexandru Stan pentru a scăpa de cadavru.

Mai citiţi:

Iaşi: Idilă în penitenciar între studenta criminală şi un traficant de droguri

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite