Iaşi: Staţiile din bani UE abia montate vor fi „ajustate“ ca să nu mai plouă pe bănci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei şi-au dat seama că trebuie să modifice structura staţiilor de aşteptare a mijloacelor de transport în comun pentru ca ieşenii să poată folosi băncile de sub copertine.

Din cauza reclamaţiile care vizeau că în staţiile amenajate pe bani UE plouă pe bănci, şefii din Palatul Roznovanu au anunţat că au solicitat executantului să facă modificări la acoperişurile spaţiile de aşteptare.

„Am cerut firmei să facă ajustările tehnice necesare ca în staţii să nu mai plouă. Mai sunt câteva spaţii de montat din cele 50. Pregătim hărţile oraşului şi cele cu traseele de transport în comun din municipiu pe care le vom afişa în staţii“, a menţionat Beatrice Fotache, coordonatorul proiectului pe bani europeni.

Reprezentanţii municipalităţii s-au arătat nemulţumiţi că staţiile, care costă în jur de 15.500 de lei, au fost deja vandalizate. „În trei spaţii au fost sparte geamurile. Pentru că nu au fost recepţionate, firma care a executat spaţiile va înlocui geamurile“, a spus coordonatorul de proiect.

Cele 50 de staţii au fost cumpărate prin proiectul Civitas de 4,7 milioane de euro şi au costat în total 780.000 de lei. Află mai multe despre unde au fost puse staţiile şi ce părere au ieşenii despre alte investiţii pe acest proiect în:

Iaşi: De tot râsul: Au pus staţia chiar pe pista destinată bicicliştilor (Foto)

50 de staţii de autobuz amenajate pe bani europeni

Trotuar cu bordură pe mijloc la Iaşi (Foto)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite