Iaşi: Şoferul vasluian care şi-a ucis un prieten conducând fără permis este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde tânărul a fost internat după accidentul petrecut sâmbăta aceasta în Vaslui sunt rezervaţi cu privire la starea sa de sănătate.

Florin Carp (23 de ani) a ajuns la Iaşi după ce sâmbătă, la ora 2.30 dimineaţă, în timp ce conducea acasă de la discoteca din municipiu, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Iaşi: Accident în lanţ pe pasajul Nicolina

În urma accidentului un tânăr a murit pe loc, iar alţi doi dintre prietenii săi au ajuns la spital în stare gravă. În prezent, şoferul se află în comă de gradul IV. „Este internat la Terapie Intensivă, conectat la ventilator. Cel mai bun sfat pe care l-am putut da când acesta a fost adus la Urgenţe, a fost să vină şi familia lui aici, să-l vadă, să-l mângâie. Prognosticul este rezervat“, a precizat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spiridon“.

Iaşi: Accident violent pe bulevardul C.A. Rosetti. Doi şoferi beţi s-au răsturnat cu maşinile

Acesta a suferit trumatisme cranio-cerebrale, cranio-faciale, fracturi de omoplat şi de claviculă şi contuzii pulmonare şi toracice.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, tânărul avea permisul de conducere suspendat din luna septembrie a anului trecut. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite