Iaşi: Accident în lanţ pe pasajul Nicolina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident cu victime s-a produs în această dimineaţă pe bulevardul Nicolina. O autoutilitară a cărui şofer nu a respectat distanţa dintre maşinile aflate în trafic a accidentat un autoturism, făcându-l să ricoşeze în alte maşini.

Iaşi: Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit (UPDATE, FOTO, VIDEO)

Incidentul a avut loc la ora 7.30. Ieşeanul Dan T. conducea o autoutilitară din direcţia Belvedere către Podu Roş. Pe pasajul rutier Nicolina acesta nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar în acelaşi sens de Marilena S., în vârstă de 44 de ani.

Maşina acesteia a fost proiectată într-o altă autoutilitară, condusă regulamentar de ieşeanul Constantin C., în vârstă de 55 de ani. Şi acest vehicul a ricoşat într-un al patrulea autoturism, condus de Manuela B.

Iaşi: Accident mortal pe Nicolae Iorga (UPDATE)

Şoferiţa celei de-a doua maşini, Marinela S. a fost, una dintre victimele accidentului. Aceasta a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon", unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism al coloanei lombare.

Trafic blocat timp de o oră la locul accidentului

Cea de-a doua victimă, Manuela B. a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie unde medicii au depistat că avea un traumatism cranio-cerebral şi vertebro-cervical.

În urma accidentului traficul rutier pe pasajul Nicolina a fost blocat timp de o oră pe două dintre cele trei benzi de pe sens.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite