Iaşi: Şeful Parchetului de pe lângă Tribunal: „Poate că domnul Şoric are cunoştinţă de faptul că sunt procurori care dau bani cu camătă. Eu nu ştiu de astfel de cazuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Prisăcariu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi
Cornelia Prisăcariu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi

Magistraţii ieşeni au răspuns declaraţiilor făcute astăzi de comisarul Aurelian Şoric, şeful Inspectoratului Poliţiei Judeţene Neamţ, în timpul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi: Piatra Neamţ: Dosarul uciderii interlopului Mararu a fost preluat de Parchetul General

Piatra Neamţ: Aurelian Vasea Şoric plânge de mila interlopului ucis

„De ce este aşa de interlop, Gheorghe Mararu? De ce? Pentru că dădea bani la oameni şi le lua bani cu camătat. Câţi nu dau bani? Sunt procurori care dau bani", a afirmat şeful IPJ Neamţ.

Cornelia Prisăcariu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, a precizat că nici ea, nici colegii săi nu se simt lezaţi de spusele şeful IPJ Neamţ. „Poate dumnealui are cunoştinţe de acest gen. Nu ştiu ce este în judeţul Neamţ. Bănuiesc că nu se referea la procurorii din Iaşi. Fiecare pădure are şi uscăciunile ei", a spus şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Şeful IPJ Neamţ a mai precizat că un fost magistrat ieşean ar fi avut astfel de preocupări. „O să vă dau un exemplu. E mort «Dumnezeu să-l ierte!», Bădiţa Alexa, cine-l ştie, de la Iaşi, dădea bani cu camătă, procurorul militar, şeful Parchetului. Şi care era problema?", s-a întrebat retoric Aurelian Şoric.

Actualul şef al Parchetului Militar Iaşi, Irinel Rotariu, s-a abţinut de la a comenta declaraţia. „Nu l-am prins pe domnul Bădiţa şi, cu atât mai mult, nu pot comenta declaraţia domnului Aurelian Şoric", a spus şeful Parchetului Militar Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite