Iaşi: Şefii de la Fisc fac şedinţe de consiliere cu patronii ca să-şi achite datoriile la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contribuabilii ieşeni vor fi consiliaţi săptămânal de către angajaţii Fiscului. Decizia face parte din planul noii conduceri a instituţiei de a recupera cât mai eficient arieratele.

Mai mult, noii directori speră ca în urma discuţiilor pe care le vor avea cu agenţii economici aceştia vor veni de bună voie să-şi achite restanţele. „Încurajarea conformării voluntare la declararea şi plata restanţelor este unul dintre scopurile noastre. De asemenea, avem ca scop şi recuperarea integrală a arieratelor bugetare", a declarat Corneliu Durdureanu, directorul executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Judeţene.

Iaşi: Fără cozi la Finanţe din vară

Unul dintre principalele obiective ale noilor directori ai Fiscului ieşean este recuperarea datoriilor de la agenţii economici. O campanie amplă în acest sens s-a desfăşurat deja în luna decembrie, când alături de angajaţi de la Garda Financiară şi de la Vamă, cei de la Finanţe au ajuns să recupereze peste 21 de milioane din restanţele de la nivelul judeţului.

Directori noi la Fiscul ieşean

„Acţiunea a durat o lună în care am făcut încasări accelerate. Ne bucurăm că mesajul a fost înţeles clar de contribuabili. Pe viitor vom menţine aceste acţiuni de impulsionare a încasării arieratelor la bugetul de stat", a precizat directorul executiv de la Fisc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite