Directori noi la Fiscul ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La începutul anului ieşenii au depus primele declaraţii de venit
La începutul anului ieşenii au depus primele declaraţii de venit

De la începutul acestui an Finanţele Judeţene au o nouă conducere. Cei trei directori noi, doi adjuncţi şi unul executiv, au fost numiţi printr-un Ordin emis de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Astfel, de astăzi dimineaţă noii directori şi-au preluat portofoliile. Conducerea Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Iaşi va fi asigurată de Corneliu Durdureanu. Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, acesta a lucrat atât la Direcţia de Finanţe, cât şi la Garda Financiară.

„Printre obiectivele mele în acest mandat se numără desfăşurarea acţiunilor de control financiar la regii autonome, societăţi şi companii naţionale şi la societăţi comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, instruirea personalului, perfecţionarea pregătirii profesionale şi stimularea acestuia, alinierea la cerinţele impuse de Uniunea Europeană, prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. Voi pune accent pe profesionalism, corectitudine, transparenţă, implicare şi responsabilizare maximă pentru a realiza un mediu economic sănătos", a transmis noul director executiv Corneliu Durdureanu prin intermediul compartimentului de presă al instituţiei.

Acesta va fi secondat la conducerea Fiscului ieşean de către Viorel Ungureanu şi Florin Dumbravă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite