Iaşi: Procesul poliţiştilor din Lotul Rutiera s-a amânat din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au decis la termenul de astăzi să amâne judecata pentru că unul dintre avocaţii agenţilor acuzaţi de fapte de corupţie nu a venit la proces.

Iaşi: Poliţiştii din „Dosarul Rutiera” au dat ochii cu judecătorii doar pentru 15 minute. Procesul a fost amânat din nou (UPDATE)

Şedinţa a început la ora 9.00, dar s-a încheiat în câteva minute, după ce judecătorii de la Tribunal au constatat că unul dintre apărătorii agenţilor, Bogdan Luca, nu este prezent în sală. Acesta a depus o adeverinţă medicală prin care invoca probleme de sănătate.

Cu toate acestea, magistraţii au decis să-l amendeze pe avocat, pe motiv că documentul nu este în original şi au anunţat că vor face sesizare la Uniunea Naţionala a Baroului pentru a verifica comportamentul avocatului.

În acelaşi timp, judecătorul a decis ca Baroul Iaşi să stabilească avocaţi din oficiu pentru toţi cei 14 inculpaţi din dosarul Rutiera, pentru ca aceştia să le ia locul apărătorilor angajaţi în cazul în care ei nu pot veni la proces. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 3 martie.

Citeşte şi:

Iaşi: Dosarul „Rutiera” a fost îngropat la Curtea Constituţională

Iaşi: Alba-neagra cu dosarul agenţilor de la Rutieră

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite