Iaşi: Procesul Cordunenilor a debutat cu o amânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Baia Mare au fost nevoiţi să amâne dosarul celor 27 de persoane judecate pentru spălare de bani, trafic de persoane, şantaj şi înşelăciune din cauza lipsei de procedură. Următorul termen al procesului va fi pe data de 26 octombrie..

Judecătorii au amânat cazul pentru că dosarul nu s-a întors de la Curtea de Apel Cluj, acolo unde s-a judecat recursul la menţinerea măsurii de arest preventiv în cazul a 12 membrii ai clanului. Mai mult, arestaţii nu au fost citaţi la Penitenciarul Gherla şi nu au fost aduşi azi la Tribunal.  De la proces au lipsit şi alţi câţiva membri ai clanului judecaţi în stare de libertate.

Mai citiţi:

Iaşi: Cordunenii rămân după gratii

Iaşi: O femeie "le-a mâncat banii" Cordunenilor (UPDATE)

Procesul Cordunenilor, amânat de avocaţi

„Sunt dezamăgit că în atâtea luni de zile nu s-a întâmplat nimic", a precizat Bogdan Tufeanu, avocatul lui Vasiliu şi a lui Tănasă Panagachi.

Procurorii DIICOT Iaşi i-au trimis în judecată în această vară pe membrii clanului Cordunenu. Anchetatorii susţin că reţeaua a luat fiinţă în 2003, iar liderul acesteia era Constantin Bogdan (fost Corduneanu).

Dosarul a ajuns la Baia Mare după ce procurorii DIICOT Iaşi au cerut strămutarea. Cei 12 arestaţi în cauză au fost transferaţi la Penitenciarul Gherla.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite