Iaşi: Primăria şi Iulius Group au atacat hotărârea judecătorească prin care proiectul Palas este declarat ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Situl şantierului Palas
Situl şantierului Palas

Şefii oraşului au anunţat că vor solicita revizuirea hotărârii judecătoreşti definitive şi irevocabile date de Curtea de Apel Oradea, prin care sunt anulate trei hotărâri de Consiliu Local care vizează proiectul Palas.

Iaşi: Bombă la Palas: Temelia proiectului, declarată ilegală

Judecătorii de la Tribunalul Iaşi au decis. Şase imobile din ansamblul Palas au fost construite ilegal

Cele trei acte aprobă transferul din domeniul public în domeniul privat al terenului de 12 hectare pe care este construit ansamblul Palas, precum şi asociarea dintre Consiliul Local şi Iulius Group, în vederea construirii proiectului rezidenţial.

„Consider că soluţia celor două judecătoare este nelegală, superficială, bazată pe judecări tendenţioase. Vom apela la toate căile de atac împotriva hotărârii luate. Am început acţiunea de revizuire şi strămutarea procesului“, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Reprezentanţii Iulius Group au declarat că vor apela la toate căile de atac.

„Miile de locuri de muncă de până acum şi după inaugurare, scopul de utilitate publică, dar şi veniturile consistente pe care le va aduce bugetului local, sume necesare pentru a continua investiţiile în Iaşi, ne îndreptăţesc să apelăm la toate căile de atac deja promovate împotriva deciziei pronunţate de Curtea de Apel Oradea pentru o soluţie legală şi corectă“, a transmis Gabriela Doboş, reprezentant Iulius Group.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite