Iași: Pompierii chemați de urgență la lacul Ciric pentru o persoană înecată UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apelul de urgență a fost făcut în jurul orei 20.50. Pompierii se folosesc la căutări de o barcă. Victima ar fi un tânăr de 25 de ani, masterand la Teologie.

Ora 13.40: Tânărul masterand la Teologie ar fi trebuit să se căsătorească anul viitor. Ultimele informaţii arată că Lucian a făcut o tură pe lăţimea lacului, iar la întoarcere a dispărut. Scafandrii continuă căutările şi la această oră.

Ora 7:05: Căutările de miercuri noapte nu au dus la găsirea corpului studentului înecat în Ciric. În jurul orei 8.00, un echipaj de scafandri va reveni la baza de agrement pentru a face căutări sub apă.

Iaşi: Studentul de la Construcţii dispărut la balul de absolvire a fost găsit înecat în lacul Ciric UPDATE

Ora 22.02: Tânărul este din localitatea Borca, județul Neamț, și este masterand la Teologie în Iași. Din spusele prietenilor săi, acesta a mai fost la scăldat la Ciric, iar astăzi venise la un grătar pe malul apei. Lucian a dispărut într-o zonă izolată a lacului.

Ora 21.22: Persoana care a apelat la 112 a povestit că Lucian Baciu, în vârstă de 25 de ani, a sărit în apă şi nu a mai ieşit. După el au sărit doi prieteni, dar nu au reuşit să-l găsească.

La faţa locului a plecat un echipaj de la SMURD şi două maşini de Pompieri, care la această oră fac căutări pe lac cu o barcă.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite