Iaşi: Palestinienii care au sechestrat un taximetrist au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palestinienii au fost aduşi pe rând la Parchet
Palestinienii au fost aduşi pe rând la Parchet

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au decis aseară să-i aresteze pentru 29 de zile pe cei doi palestinieni care au sechestrat un taximetrist şi au încercat să jefuiască o casă de schimb valutar. Tinerii pot declara recurs în termen de 24 de ore.

Remzi Kilani (22 de ani), cetăţean palestinian, şi pe Hani Bara (23 de ani), cu dublă cetăţenie română şi palestiniană, au susţinut că aveau nevoie de bani şi din acest motiv au încercat să jefuiască o casă de schimb valutar. Mai mult, aceştia au susţinut că au furat taxiul doar pentru a-şi asigura fuga de la locul faptei.

Palestinienii au luat vineri seară un taxi din zona Zimbru şi l-au rugat pe şofer să îi ducă la Mănăstirea Cetăţuia. Însă aici cei doi tineri l-au legat fedeleş pe taximetrist, l-au băgat în portbagaj şi au plecat spre zona Gării.

Citiţi şi:

Iaşi: VIDEO Doi palestinieni reţinuţi după ce au sechestrat un taximetrist şi l-au băgat în portbagaj (UPDATE)

Aici împreună cu o altă persoană au încercat să jefuiască o casă de schimb valutar. Însă au fost prinşi în flagrant de poliţişti. Anchetatorii i-au reţinut pe cei doi palestinieni şi continuă cercetările pentru a găsi şi cea de-a treia persoană.

Palestinienii au fost duşi ieri seară la Judecătoria Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite