Iaşi: Pacienţi trataţi în ploaie la Spitalul de Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii din Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan“ au fost nevoiţi să acorde îngrijiri medicale sub umbrelă din cauza infiltraţiei ploii prin tavan.

Ploaia torenţială de marţi seara a blocat activitatea şi în UPU de la „Sf. Ioan“, în condiţiile în care apa a trecut prin tavan, iar pacienţii au fost mutaţi prin ploaie în secţiile de specialitate. Ploaia a ajuns şi la panoul electric al spitalului, fiind riscul unui scurt circuit.

Citeşte şi:

Iaşiul, din nou navigabil după ultima ploaie

Rupere de nori la Iaşi. Blocuri lăsate în beznă, străzi transformate în lacuri (FOTO)

O pacientă care a încercat să se sinucidă prin intoxicaţie a fost transportată aseară prin grindină pentru a ajunge la secţia de Toxicologie.

Medicul Tudor Ciuhodaru aminteşte că deschiderea noului spital de Urgenţe din Copou ar rezolva toate aceste probleme, mai ales că în UPU sunt trataţi anual 3.000 de pecienţi.

„Victimele accidentelor rutiere, politraumatizaţii, arşii, intoxicaţii, accidentele de muncă şi de trafic, practic întreaga patologie traumatică ar putea să-şi găsească rezolvare într-o clădire cu toate specialităţile, fără a fi plimbate între spitale“, a spus Ciuhodaru.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite