Iaşi: O absolventă „Spiru Haret” îşi cere diploma în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Emilia Bordeianu a cerut judecătorilor Curţii de Apel Iaşi să oblige Universitatea „Spiru Haret" să-i elibereze diploma de licenţă. Primul termen al procesului va fi pe 19 ianuarie.

Ieşeanca a dat în judecată instituţia de învăţământ superior după ce nu şi-a primit diploma de licenţă. Pentru că a absolvit cursurile Facultăţii de Psihologie, Emilia Bordeianu a primit o adeverinţă. „Întrucât termenul de 12 luni de valabilitate al adeverinţei şi a celui în care instituţia de învăţământ este obligată să elibereze actele de studii a expirat am solicitat Universităţii „Spiru Haret" să-mi elibereze diploma de licenţă, fără să primesc niciun răspuns", precizează ieşeanca în plângerea adresată instanţei.  Emilia Bordeianu susţine că din cauză că nu i-a fost eliberată diploma, unitatea la care lucrează refuză să o plătească corespunzător.

Citiţi şi:

Iaşi: 17 absolvente de la Spiru Haret îşi cer în instanţă dipolmele de licenţă

„Diploma de licenţă îmi este absolut necesară pentru completarea dosarului personalşi pentru a fi salarizată corespunzător studiilor absolvite, unitatea la care sunt angajată refuzând salarizarea ca profesor, întrucât valabilitatea adeverinţei a expirat ", susţine Emilia Bordeianu în acţiunea adresată instanţei.

Alte 23 de absolvente ale facultăţilor din cadrul  Universităţii „Spiru Haret"- filiala din Braşov au dat în judecată unitatea pentru că nu şi-au primit diploma de licenţă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite